Förvånad/Glamour Glow


Kjellikompis?

Hon ser snäll och fin och snäll och fin ut! http://www.blocket.se/vi/20043357.htm?ca=4_s (blogg.se låter mig inte skapa länkar..)

Mammallergisk

Inatt har jag vaknat flera flera gånger och trott att jag varit sjuk. Två minuter innan klockan ringde insåg jag att det var Kjell som var boven. Men det är klart att han ska få sova bredvid mamma.

Kan det bli bättre?


Trevligt sällskap, ost och kex, vin, en hel timme Carola på svt... och Kjell!

Jättebajsis

Från och med för någon dag sen får man inte kissa med stängd dörr här hemma. Christian duschade med stängd badrumsdörr i veckan. När han kom ut i vardagsrummet låg det två cigarrer (=bajs i min famlij) i vardagsrummet bredvid en kruka. Stackars, stackars Kjelli-katten.

Det var bra att det var bredvid och inte i krukan. Jag har hört om en katt som gör ifrån sig i citronträd. Där jorden får agera kattsand. Nu har det gått så långt att de matar henne med köttfärs minst tio gånger om dagen för att hålla henne i schack.

Dagens goda gärning

Jag glömde mobilen hemma idag. När jag skulle gå hem sa jag till Christian att om jag inte var hemma innan kl23 fick han efterlysa mig. Jag träffade en katt på Bergsgatan. Han (jag tar för givet att det var en han) var stor och till mestadels svart men också lite vit. Han hade halvlång päls och gula fina ögon. Jag stängde av musiken på ipoden och vi pratade lite. "Hej lilla katten varför sitter du där på stora vägen där kan du inte sitta det är en stor farlig väg vad fin du är lilla stora katten och snäll och fin och gosig och mjuk och fin svans och fina ögon och snäll och fin och snäll och fin." Sedan sa jag till honom att han inte borde sitta där vid den stora vägen. Då skuttade han iväg över en snödriva och in på en tomt. Hej då katten, sa jag. Jag hann hem innan det gick ut larm på mig.

Jag pratar med en bild på expressen.se

Jag: "Lilla råttan är fin med tjocka pälsen och små öronen och små händer och ...."
Johan: "Vem pratar du med?"
Jag: "Med djuren."

Kjellisitter


Mamma är mycket snällare

Jag har varit på bio. Ni vet reklamen med den stora hunden som sitter ute i regnet och agerar paraply åt den lilla lilla hunden. Den visade de innan filmen började. Jag blev lite tårögd, det är en så snäll och fin hund. Stackars lilla Kjell har varit hemma med husse. Han jamade och pep när jag kom hem. Jag tror han saknade mig. Sedan satte han sig bredvid mig i soffan och kurrade och ville bli klappad. Så det har han blivit.

Husse är snäll. Men eftersom att jag är mamma så tyr han sig mer till mig. Såklart.

Husse: "Din mamma ringde förut och ville att du skulle kolla in några chinchillor som kommit in på Blocket."


1

Det känns lite ångestfyllt att skriva ett första inlägg. Att lägga ribban. Fast behövs det en ribba i en lattematte-blogg. Jag tror jag hoppar över ribban.

Bloggen kommer att handla om mor och son. Jag är mor och katten Kjell är son. Kjell är en liten golden chinchilla som kan vara världens mysigast men kanske oftast världens harigaste. Mest rädd är han för fötter. Men jag försöker lära honom. Slut.


RSS 2.0